...

Steunzolen laten maken in Brugge

Heb je nieuwe steunzolen nodig en zoek je een specialist in de omgeving van Brugge of Ruddervoorde? Bij Margaux Verstraete zit je goed. Met een BORGinsole nemen we een afdruk van je voet. Die wordt vervolgens volledig in 3D gescand. Zo ontvang je dus steunzolen op jouw maat na een kort bezoek aan onze praktijk in Brugge.

Telefonisch contact

Wat zijn de voordelen van steunzolen uit de praktijk in Brugge?

Met podologische zolen weet je dat je lichaam goed in evenwicht is. Podologische zooltherapie is een oplossing op maat voor mensen met fysieke problemen. Daarnaast zijn de podologische zolen uit de praktijk in Brugge zeer duurzaam. Je kunt je steunzolen op maat jaarlijks laten bijwerken in onze praktijk in Sint-Kruis in Brugge.

Vragen over de steunzolen?

Check of je een terugbetaling kan ontvangen

Bij het kopen van steunzolen in onze praktijk in Brugge is het belangrijk om op de hoogte te zijn van een eventuele terugbetaling. Momenteel zijn er verschillende (gedeeltelijke) terugbetalingen mogelijk bij de mutualiteiten. Bestel je steunzolen bij onze podologiepraktijk in Brugge? Neem dan zeker eens een kijkje of je een terugbetaling kunt ontvangen. Dat geldt ook voor de andere podologische ingrepen die je eventueel bij ons laat uitvoeren. Meer informatie over prijzen vind je online.

Vraag gerust meer informatie over podologische zolen bij ons in Brugge

Met verdere vragen over podologische zolen kun je de podologiepraktijk in Brugge bereiken door te mailen naar het volgende adres: info@podologie-praktijk.be of door te bellen naar +32 471 77 93 17. Een afspraak kun je ook snel online maken. Gelieve eerst te lezen hoe alles in zijn werk gaat in de praktijk voordat je langskomt voor je eerste bezoek.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.