Podologische zooltherapie in Brugge

Voor podologische zooltherapie in Brugge of Ruddervoorde zit je goed bij podologe Margaux Verstraete. Samen met haar onderzoek je hoe je jouw problemen opgelost kunnen worden. Ontdek hoe voetverzorging je leven aangenamer kan maken. Na een schoeninspectie of ganganalyse krijg je gericht advies. Lees verder en ontdek wat Margaux Verstraete voor je kan betekenen met analyses of podologische zooltherapie in de praktijk bij Brugge.

Podologische zooltherapie en anamnese in Brugge

Elk onderzoek start met een uitgebreid vraaggesprek over je huidige klachten en medische voorgeschiedenis. Er worden gerichte vragen gesteld om de hulpvraag in kaart te brengen en het onderzoek gericht te kunnen uitvoeren.

Schoeninspectie- en advies

We vragen om zoveel mogelijk schoenen mee te brengen (dagelijkse schoenen, werkschoenen, sportschoenen, …). De podoloog bekijkt de stevigheid en het slijtagepatroon van je schoenen en geeft gericht advies.

Podologisch onderzoek

Hierin wordt de oorzaak van je klacht(en) onderzocht. Met klinische testen en biomechanische metingen kan Margaux Verstraete de beweeglijkheid van de gewrichten ten opzichte van elkaar te meten. Daarnaast doen we ook nog spiertesten en spierlengtetesten.

Ganganalyse

De manier waarop jij stapt en loopt wordt opgenomen met een highspeedcamera. Tijdens het bestuderen en analyseren van de beelden kijken we naar de beweging van jouw voeten en gaan we na of die beweging een invloed heeft op hoger gelegen segmenten zoals de knie, heup en rug.

Achteraf worden de beelden uitgebreid besproken met de patiënt.

 

Podologische zooltherapie

Voor we beginnen met podologische zooltherapie in de praktijk in Brugge, ga ik aan de hand van biomechanische metingen en het stap- en looppatroon na of er indicaties zijn om te starten met zooltherapie. Bij podologische zooltherapie wordt er een belaste afdruk genomen van de voet, die vervolgens 3D wordt ingescand en ontworpen in de praktijk in Brugge.

Maak snel en eenvoudig een afspraak

Neem gerust contact met ons op voor podologische zooltherapie in de praktijk bij Brugge. Dat kan via het volgende telefoonnummer: +32 471 77 93 17, of je kan mailen naar [email protected].

Online maak je ook eenvoudig en snel een afspraak. Is het je eerste afspraak? Lees dan eerst even hoe we te werk gaan. Op de site kom je ook of te weten of je in aanmerking komt voor een terugbetaling. Ik hoop je snel te zien in Brugge voor podologische zooltherapie of een andere podologische behandeling!

Scroll naar boven