Sportpodologe in Brugge

Zoek je een sportpodologe in de buurt van Brugge of Ruddervoorde? Bij sportpodologe Margaux Verstraete uit Sint-Kruis in Brugge ben je welkom voor een ganganalyse en gericht advies. We achterhalen samen je probleem en vinden een gepaste oplossing. Lees verder en ontdek hoe je in Brugge geholpen kan worden door de sportpodoloog.

Telefonisch contact

De sportpodologe in Brugge vindt een oplossing op maat

Aan de hand van een ganganalyse op een loopband stellen we met een highspeedcamera vast hoe je beweegt. Met zo een analyse stelt de sportpodoloog in de praktijk in Brugge vast of de beweging van je voet een impact heeft op je knie, heup of rug. De beelden worden vervolgens uitgebreid besproken met de patiënt. Je kan tijdens een bezoek aan de praktijk in Brugge ook rekenen op gericht advies van de sportpodoloog. Breng zoveel mogelijk schoenen mee naar de praktijk in Brugge, want zo kan de sportpodologe aan de hand van het slijtagepatroon in je schoenen nog gerichter advies geven. Aan de hand van podologische zooltherapie kun je ook geholpen worden. Lees er meer over op de website. Voor andere podologische voetzorg verwelkomt sportpodologe Margaux Verstraete je ook graag in Brugge.

Vragen over de siliconentherapie

Stel je vragen gerust voor je langskomt

Is het toch nog niet duidelijk hoe de sportpodoloog je kan helpen in de praktijk Brugge? Geen nood! Je kan Margaux Verstraete bereiken door te mailen naar het volgende adres: [email protected], of je kan bellen naar het nummer +32 471 77 93 17. Een afspraak kun je ook snel online maken. Patiënten worden verzocht eerst te lezen hoe de sportpodoloog te werk gaat in de praktijk in Brugge voordat je langskomt voor je eerste afspraak. Op de website kom je ook te weten of je in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven