Nagelbouw in Oostkamp

Voor nagelbouw kun je terecht bij een van de praktijken dicht bij Oostkamp waar Margaux Verstraete actief is. Als podologe kan ze een gedeeltelijk verwijderde nagelplaat heropbouwen. Hierbij worden aangepaste materialen gebruikt om de behandeling zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren.

Telefonisch contact

Waarom kiezen voor nagelaanbouw bij een van de praktijken in Oostkamp?

Kiezen voor nagelaanbouw bij een van de praktijken in Oostkamp is een goed keuze, want een niet-behandeling houdt mogelijk enkele vervelende gevolgen in. Deformatie van de nagelplaat kan bijvoorbeeld voorkomen. Als je last hebt van je voeten, is het een goed idee om er iets aan te doen en het probleem niet erger te laten worden dan nodig is. Een andere vaak voorkomende ingreep is het behandelen van ingegroeide nagels.

Vragen over de siliconentherapie

Kom langs in onze praktijk​

Wil je langskomen voor een podologisch onderzoek of een specifieke ingreep, zoals nagelaanbouw, in een van de praktijken in de buurt van Oostkamp? Maak dan eenvoudig een afspraak online. Voor specifieke vragen over nagelaanbouw bij ons in de buurt van Oostkamp, mag je uiteraard altijd contact opnemen. Dat kan door te mailen naar [email protected] of bellen naar het nummer +32 471 77 93 17. je kunt ook het online contactformulier invullen.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven