...

Voetverzorging in Ruddervoorde

Heb je voetverzorging nodig en ben je op zoek naar een specialist in Ruddervoorde? Dan zit je goed bij podologe Margaux Verstraete. Je kunt verschillende behandelingen verwachten, gaande van het aanbrengen van nagelbeugels tot nagelaanbouw. Voor voetverzorging ben je zowel welkom in de groepspraktijk van Med4You in Ruddervoorde als in groepspraktijk van het Labyrint in Sint-Kruis in Brugge.

Telefonisch contact

Kom langs voor voetverzorging in onze praktijk in Ruddervoorde

Naast het aanbrengen van nagelbeugels en nagelaanbouw, helpen we je in Ruddervoorde en Sint-Kruis ook verder met andere soorten voetverzorging. Zo helpen je bijvoorbeeld ook bij het vinden van uw ideale steunzolen. Ook als je intens bezig bent met sport zit je goed bij Margaux Verstraete. Ze is namelijk ook actief als sportpodologe. Heb je interesse in een volledige bewegingsanalyse? Ook dan staat ze met veel plezier voor je klaar.

Vragen over de voetverzorging?

Maak een afspraak

Wil je graag een afspraak maken voor voetverzorging in onze praktijk in Ruddervoorde of Sint-Kruis? Dan kan dat eenvoudig online. Als het je eerste afspraak is, is het aangeraden om online even door te nemen wat je moet meebrengen. Heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Je kunt Margaux bereiken door te mailen naar info@podologie-praktijk.be, of je kunt bellen naar het nummer +32 471 77 93 17. Iedereen is welkom in onze praktijk!

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.