Podologische voetzorg in Brugge

Woon je in de buurt van Brugge of Ruddervoorde en heb je podologische voetzorg nodig? Margaux Verstraete ontvangt je graag. Podologische voetzorg omvat de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Die behandeling kan zowel preventief als curatief zijn. Veelvoorkomende klachten zijn eelt- en likdoorns, ingegroeide of verdikte nagels, schimmelnagels, kloven, voetwonden en algemene voetzorg. Lees verder en ontdek wat voor podologische voetzorg we nog meer voorzien in de praktijk in Sint-Kruis, vlakbij Brugge.

Podologische voetzorg en screening risicopatiënten in Brugge

Het is aangeraden om als risicopatiënt (diabetes mellitus, reuma, …) regelmatig je voeten te laten controleren door een podoloog. Wacht daarom niet te lang om een afspraak te maken voor een screening of andere podologische voetzorg en kom snel langs in onze prakrijk in Sint-Kruis bij Brugge.

Inhoud screening:

  • Inspectie voet en schoen
  • Neurologisch onderzoek
  • Vasculair onderzoek
  • Testen van gewrichten en spieren
Meer info
Siliconentherapie

Een silicone orthese is een op maat gemaakt hulpmiddel om één of meerdere segmenten ter hoogte van de voet te ontlasten of te corrigeren. Het wordt vaak gebruikt bij hamer- en klauwtenen en likdoorns op of tussen de tenen. Voor siliconentherapie en andere podologische voetzorg zit je goed bij Margaux Verstraete in Brugge.