...

Podologische voetzorg in Brugge

Woon je in de buurt van Brugge of Ruddervoorde en heb je podologische voetzorg nodig? Margaux Verstraete ontvangt je graag. Podologische voetzorg omvat de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Die behandeling kan zowel preventief als curatief zijn. Veelvoorkomende klachten zijn eelt- en likdoorns, ingegroeide of verdikte nagels, schimmelnagels, kloven, voetwonden en algemene voetzorg. Lees verder en ontdek wat voor podologische voetzorg we nog meer voorzien in de praktijk in Sint-Kruis, vlakbij Brugge.

Podologische voetzorg en screening risicopatiënten in Brugge

Het is aangeraden om als risicopatiënt (diabetes mellitus, reuma, …) regelmatig je voeten te laten controleren door een podoloog. Wacht daarom niet te lang om een afspraak te maken voor een screening of andere podologische voetzorg en kom snel langs in onze prakrijk in Sint-Kruis bij Brugge.

Inhoud screening:

Siliconentherapie

Een silicone orthese is een op maat gemaakt hulpmiddel om één of meerdere segmenten ter hoogte van de voet te ontlasten of te corrigeren. Het wordt vaak gebruikt bij hamer- en klauwtenen en likdoorns op of tussen de tenen. Voor siliconentherapie en andere podologische voetzorg zit je goed bij Margaux Verstraete in Brugge.

Nagelaanbouw

Nagelaanbouw is een techniek waarbij de nagel wordt aangebouwd om een stukje ontbrekende nagel te vervangen en de uitgroei van de nagelplaat in de juiste richting te sturen.

Nagelbeugels

Een nagelbeugel is een techniek waarbij een beugel op de nagel wordt geplaatst om de kromming van de nagelplaat te corrigeren. Die techniek wordt vaak gebruikt bij ingegroeide nagels, een sterk gekromde nagelplaat of ter preventie van ingroeiende nagels. Kom langs in de praktijk bij Brugge en ontdek hoe podologische voetzorg je kan helpen.

Aarzel niet om contact met me op te nemen

Heb je toch nog vragen? Aarzel zeker niet om contact met me op te nemen. Dat kan via het volgende e-mailadres: info@podologie-praktijk.be, of je kan me bellen op het nummer +32 471 77 93 17. Online maak je ook eenvoudig en snel een afspraak. Is het je eerste afspraak? Lees dan eerst even hoe we te werk gaan. Op de website ontdek je ook of je in aanmerking komt voor een terugbetaling. Hopelijk zie ik je snel in Brugge en kan ik je helpen met podologische voetzorg!

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.