...

Prijs van een podoloog in Brugge

Heb je vragen over de prijs van een podoloog in de omgeving van Brugge of Ruddervoorde? Lees verder en ontdek hoe podologe Margaux Verstraete te werk gaat. Kom meer te weten over een eventuele terugbetaling van je mutualiteit. In de praktijk in Sint-Kruis kun je betalen aan de hand een mobiele banking app of met Bancontact. 

Telefonisch contact

Een terugbetaling op de prijs van een bezoek aan een podoloog in Brugge

Check of je in aanmerking komt voor een terugbetaling op de prijs van een bezoek aan podoloog Margaux Verstraete in Brugge. Over een terugbetaling lees je meer op de website. Het is belangrijk om te weten dat een terugbetaling doorgaans via je mutualiteit verloopt. Bijgevolg is een terugbetaling verschillend voor iedereen, want elke mutualiteit heeft zo zijn eigen regeling. Je kunt meestal wel rekenen op een terugbetaling voor behandelingen zoals:

Kortom, iedereen met nood aan voetzorg is welkom in de praktijk te Brugge!

Vragen over de prijzen?

Laat het ons weten als er iets onduidelijk is

Is het nog niet helemaal duidelijk welke prijs je betaalt aan de podoloog in de praktijk in Brugge voor een pedicure of producten zoals steunzolen? Geen probleem! je kunt Margaux Verstraete bereiken door te mailen naar info@podologie-praktijk.be, of je kunt bellen naar het nummer +32 471 77 93 17. Een afspraak maak je het best online. Gelieve eerst te lezen hoe alles in zijn werk gaat in de praktijk voordat je langskomt voor je eerste bezoek.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.