Nagelverzorging Brugge

Nagelverzorging in Brugge

Zoek je een specialist in nagelverzorging voor je voeten in de omgeving van Brugge of Ruddervoorde? Podologe Margaux Verstraete kun je helpen. Voor nagelverzorging kun je in haar praktijk in Brugge onder andere terecht voor nagelbeugels en nagelaanbouw. Lees verder en kom er meer over te weten.

Kom voor nagelaanbouw en andere nagelverzorging naar de praktijk in Brugge

Je bent welkom in de praktijk in Brugge voor nagelverzorging en voetzorg op maat. Is er bijvoorbeeld een stukje van je nagel? Geen nood! Met nagelaanbouw lossen we dat snel op. Het is een techniek waarbij de nagel opnieuw wordt aangebouwd om te vermijden dat de nagelplaat in de verkeerde richting uitgroeit. Daarnaast hebben we nog een andere vorm van nagelverzorging. Het gaat om nagelbeugels. Dat is een techniek waarbij een beugel op de nagel wordt geplaatst om een eventuele kromming te vermijden. Die vormen van nagelverzorging kunnen in de praktijk in Sint-Kruis in Brugge ook preventief uitgevoerd worden.

Laat het ons weten
als er iets onduidelijk is

Is het nog niet helemaal duidelijk hoe nagelverzorging of een pedicure in het algemeen werkt in de praktijk in Brugge? Geen probleem! je kunt Margaux Verstraete bereiken door te mailen naar info@podologie-praktijk.be, of je mag bellen naar het nummer +32 471 77 93 17. Een afspraak kan snel online gemaakt worden. Voordat je langskomt voor je eerste afspraak word je verzocht eerst te lezen hoe alles in zijn werk gaat in de praktijk in Brugge. Op de website zie je ook of je in aanmerking komt voor een terugbetaling.