Podologische zooltherapie in Brugge

Voor podologische zooltherapie in Brugge of Ruddervoorde zit je goed bij podologe Margaux Verstraete. Samen met haar onderzoek je hoe je jouw problemen opgelost kunnen worden. Ontdek hoe voetverzorging je leven aangenamer kan maken. Na een schoeninspectie of ganganalyse krijg je gericht advies. Lees verder en ontdek wat Margaux Verstraete voor je kan betekenen met analyses of podologische zooltherapie in de praktijk bij Brugge.

Podologische zooltherapie en anamnese in Brugge

Elk onderzoek start met een uitgebreid vraaggesprek over je huidige klachten en medische voorgeschiedenis. Er worden gerichte vragen gesteld om de hulpvraag in kaart te brengen en het onderzoek gericht te kunnen uitvoeren.

Schoeninspectie- en advies

We vragen om zoveel mogelijk schoenen mee te brengen (dagelijkse schoenen, werkschoenen, sportschoenen, …). De podoloog bekijkt de stevigheid en het slijtagepatroon van je schoenen en geeft gericht advies.

Meer over schoenadvies
Podologisch onderzoek

Hierin wordt de oorzaak van je klacht(en) onderzocht. Met klinische testen en biomechanische metingen kan Margaux Verstraete de beweeglijkheid van de gewrichten ten opzichte van elkaar te meten. Daarnaast doen we ook nog spiertesten en spierlengtetesten.

  • Klinische testen en biomechanische metingen om de beweeglijkheid van de gewrichten ten opzichte van elkaar te meten

  • Spiertesten en spierlengtetesten