...

Podologisch onderzoek in Oostkamp

Ervaar je pijn of last aan je voeten en wil je graag een podologisch onderzoek laten uitvoeren in de buurt van Oostkamp? Dan kun je een afspraak maken bij een van de praktijken waar Margaux Verstraete actief is. Ze is zowel te vinden in de groepspraktijk van Med4You in Ruddervoorde als in groepspraktijk van het Labyrint in Sint-Kruis in Brugge. Online vind je een duidelijk overzicht van waar je terechtkunt en wanneer precies.

Telefonisch contact

Wat mag je verwachten van een podologisch onderzoek in een praktijk dicht bij Oostkamp?

Een podologisch onderzoek in een praktijk dicht bij Oostkamp houdt verschillende metingen in. Met die metingen achterhalen we de beweeglijk van je gewrichten. Andere procedures waarvoor je bij een van de praktijken terechtkunt, zijn schoeninspecties en bewegingsanalyses. Bij die laatste wordt er gekeken naar je loop- en stappatroon. Zo kan de podologe in de praktijk nabij Oostkamp vaststellen waar er mogelijk problemen zijn. Ben je een fervente wandelaar en heb je nood aan comfortabele wandelsteunzolen? Ook dan zit je goed bij de praktijk. 

Vragen over de podologisch onderzoek?

Maak een afspraak

Wil je een afspraak maken voor voetverzorging in Ruddervoorde of in Sint-Kruis? Dan kun je erg eenvoudig online zien waar je terechtkunt en wanneer. Heb je nog vragen over onze werkwijze bij een podologisch onderzoek in een praktijk dicht bij Oostkamp? Neem dan contact op door te mailen naar info@podologie-praktijk.be of bellen naar het nummer +32 471 77 93 17.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.