Bewegingsanalyse Oostkamp

Bewegingsanalyse in Oostkamp

Wil je een bewegingsanalyse laten uitvoeren door een specialist in de buurt van Oostkamp? Dan kan Margaux Verstraete je snel verder helpen. Aan de hand van verschillende metingen worden eventuele problemen achterhaald. Zo kun je gericht verder geholpen worden en krijg je een oplossing op maat. Ontdek hoe het precies werkt.

Hoe gaan we te werk bij een bewegingsanalyse in onze praktijken nabij Oostkamp?

Een gesprek is de eerste stap bij een bewegingsanalyse in onze praktijken nabij Oostkamp. Daarbij worden enkele gerichte vragen gesteld om uw medische situatie beter te begrijpen. Vervolgens worden er metingen uitgevoerd. Vooral de beweeglijkheid van de gewrichten wordt hierbij in kaart gebracht. De bewegingsanalist kan verder bijvoorbeeld ook aan de hand van een highspeedcamera en een loopband je stap- en looppatroon achterhalen. Bij ons zit je goed voor de juiste voetverzorging.

Maak
een afspraak

In onze praktijken dicht bij Oostkamp zit je niet alleen goed voor een bewegingsanalyse, maar bijvoorbeeld ook voor ingegroeide nagels. Verder kun je ook voor verschillende nagelaandoeningen terecht bij Margaux Verstraete. Heb je nog vragen over onze analyse, onze behandelingen of loopsteunzolen bijvoorbeeld? Dan kun je mailen naar info@podologie-praktijk.be of bellen naar het nummer +32 471 77 93 17. Online kun je eenvoudig een afspraak maken.