...

Nagelbeugels plaatsen in Brugge

In de praktijk van Margaux Verstraete in Brugge of Ruddervoorde kun je terecht voor specifieke voetverzorging, zoals het plaatsen van nagelbeugels en nagelaanbouw. Die technieken zijn een oplossing voor ingroeiende nagels. Lees verder en ontdek er alles over.

Telefonisch contact

Laat nagelbeugels plaatsen in de praktijk in Brugge

Nagelbeugels kun je laten plaatsen in de praktijk van Margaux Verstraete in Sint-Kruis, in Brugge. Bij het plaatsen van een nagelbeugel wordt een beugel op de nagel geplaatst om de kromming van de nagelplaat te corrigeren. Dit type pedicure is dus een oplossing voor mensen met ingegroeide nagels of een sterk gekromde nagelplaat. In de praktijk in Brugge kun je bovendien ook nagelbeugels preventief laten plaatsen.

Vragen over de nagelbeugels?

Vervang een ontbrekend stukje nagel

In de praktijk in Brugge plaatsen we niet alleen nagelbeugels, je kunt er namelijk ook terecht voor nagelaanbouw. Dat is een techniek waarmee een ontbrekend stukje nagel opnieuw geplaatst kan worden. De techniek wordt vooral toegepast om te vermijden dat de nagelplaat de verkeerde richting uitgroeit. Voor andere podologische voetzorg kun je ook bij Margaux Verstraete terecht.

Vraag ons gerust om meer informatie

Wil je nog meer weten over het plaatsen van nagelbeugels of andere soorten nagelverzorging in Brugge? Neem gerust contact met ons op. Dat kan via e-mail op het volgende adres: info@podologie-praktijk.be. Je kunt ook bellen naar het nummer +32 471 77 93 17. Online kun je ook eenvoudig een afspraak maken. Gelieve eerst even te lezen hoe we te werk gaan als je langskomt voor je eerste afspraak. Op de website kom je ook te weten of je in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.