...

Pedicure in Brugge

Voor een pedicure ben je welkom in de praktijk van Margaux Verstraete in Sint-Kruis in Brugge of Ruddervoorde. Je kunt er terecht voor elke vorm van voetzorg, waaronder de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. De klassieke kwaaltjes die in de praktijk opgelost worden, zijn: eelt- en likdoorns, ingegroeide of verdikte nagels, schimmelnagels, kloven en voetwonden. Lees verder en kom nog meer te weten over een pedicure in onze praktijk in Brugge.

Telefonisch contact

Kom langs voor een pedicure met nagelaanbouw in onze praktijk in Brugge

Voor een algemene pedicure kun je niet alleen terecht in onze praktijk in Sint-Kruis in Brugge. Ook voor nagelaanbouw en nauwkeurige nagelverzorging zit je goed bij Margaux Verstraete. Het is een techniek waarbij een nagel wordt aangebouwd om een stukje ontbrekende nagel te vervangen. Via pijnloze nagelbeugels sturen we de uitgroei van de nagelplaat in de juiste richting. Op onze website kun je nog meer lezen over voetverzorging.

Vragen over de pedicure?

Stel al je vragen gerust

Wil je nog meer weten over onze werkwijze bij een pedicure in de podologiepraktijk nabij Brugge of Ruddervoorde? je kunt steeds contact met me opnemen. Dat kan via het volgende e-mailadres: info@podologie-praktijk.be of door te bellen naar het nummer +32 471 77 93 17. Op de website kun je ook eenvoudig een afspraak maken. Lees eerst even hoe we te werk gaan als je langskomt voor je eerste afspraak. Ten slotte ontdek je op de site ook of je in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.