Pedicure in Brugge

Voor een pedicure ben je welkom in de praktijk van Margaux Verstraete in Sint-Kruis in Brugge of Ruddervoorde. Je kunt er terecht voor elke vorm van voetzorg, waaronder de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. De klassieke kwaaltjes die in de praktijk opgelost worden, zijn: eelt- en likdoorns, ingegroeide of verdikte nagels, schimmelnagels, kloven en voetwonden. Lees verder en kom nog meer te weten over een pedicure in onze praktijk in Brugge.

Telefonisch contact

Kom langs in onze praktijk in Brugge voor een pedicure met nagelaanbouw

In onze praktijk in Sint-Kruis in Brugge kun je niet alleen terecht voor een algemene pedicure. Ook voor nagelaanbouw zit je goed bij Margaux Verstraete. Het is een techniek waarbij een nagel wordt aangebouwd om een stukje ontbrekende nagel te vervangen. Op die manier sturen we de uitgroei van de nagelplaat in de juiste richting. Op onze website kun je nog meer lezen over voetverzorging.

Vragen over de siliconentherapie

Stel al je vragen gerust

Wil je nog meer weten over onze werkwijze bij een pedicure in de praktijk in Brugge of Ruddervoorde? Je kan steeds contact met me opnemen. Dat kan via het volgende e-mailadres: [email protected], of je kan me bellen op het nummer +32 471 77 93 17. Op de website kun je ook eenvoudig een afspraak maken. Lees eerst even hoe we te werk gaan als je langskomt voor je eerste afspraak. Ten slotte ontdek je op de site ook of je in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven