Bewegingsanalist in Brugge

Zoek je een bewegingsanalist uit de omgeving van Brugge of Ruddervoorde voor een ganganalyse? Bij podologe Margaux Verstraete zit je goed voor alle klachten die gelinkt zijn aan voeten, maar ook voor analyses, screenings en advies. Lees verder en ontdek hoe je geholpen kan worden.

Telefonisch contact

Hoe word je geholpen door de bewegingsanalist in Brugge?

In de praktijk in Sint-Kruis in Brugge voert de bewegingsanalist eerst een anamnese uit. Dat gebeurt om algemene en specifieke informatie over de patiënt in kaart te brengen. Hierop volgen verschillende metingen. De bewegingsanalist analyseert hierbij de beweeglijkheid van de gewrichten in de praktijk in Brugge. Aan de hand van een ganganalyse wordt je stap- en looppatroon in kaart gebracht. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een highspeedcamera en een loopband. Vervolgens krijg je een behandelplan op maat dat tot stand komt in overleg met jou. In de praktijk ben je verder ook welkom voor siliconentherapie en steunzolen.

Vragen over de siliconentherapie

Stel al je vragen

Met verdere vragen kun je mailen naar het volgende adres: [email protected]. Daarnaast kun je bellen naar het nummer +32 471 77 93 17. Een afspraak maak je ook snel online. Gelieve eerst even te lezen hoe we te werk gaan voordat je langskomt voor je eerste afspraak. Op de website kom je ook te weten of je in aanmerking komt voor een terugbetaling.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven