Siliconentherapie in Brugge

Op zoek naar een specialist in siliconentherapie in Brugge of Ruddervoorde? Bij podologe Margaux Verstraete zit je goed! Siliconentherapie wordt in onze praktijk in Brugge vaak gebruikt bij onder andere hamer- en klauwtenen en likdoorns op of tussen de tenen. Er wordt een silicone orthese op maat gemaakt. Lees verder en ontdek er meer over.

Telefonisch contact

Los de last van je voet met siliconentherapie in Brugge

Met siliconentherapie in onze praktijk in Sint-Kruis bij Brugge kan ik je voetproblemen aanpakken. Hierbij wordt een silicone orthese gemaakt. Het is een hulpmiddel dat een bepaald deel van je voet ontlast of corrigeert. Aangezien een orthese op maat gemaakt wordt, kan het eventueel uit verschillende soorten siliconen bestaan. Siliconentherapie in de praktijk in Brugge wordt onder meer toegepast bij diabetespatiënten en reumapatiënten. Als sportpodologe ontvang ik verder ook sporters in de praktijk voor onder andere screenings om snel risicofactoren op te sporen.

Vragen over de siliconentherapie

Stel al je vragen gerust

Het is logisch dat je nog vragen hebt; aarzel zeker niet om contact met me op te nemen. Dat kan via het volgende e-mailadres: [email protected], of je kan bellen op het nummer +32 471 77 93 17.

Online kan je ook eenvoudig en snel een afspraak maken. Lees eerst even hoe we te werk gaan als je langskomt voor je eerste afspraak. Op de site ontdek je verder ook nog of je in aanmerking komt voor een terugbetaling. Hopelijk zie ik je binnenkort in de praktijk in Brugge of Ruddervoorde voor siliconentherapie.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven