Schoeninspectie in Oostkamp

Wil je een schoeninspectie laten uitvoeren in Oostkamp? Dan kun je terecht bij Margaux Verstraete terecht. Ze is actief in Sint-Kruis bij Brugge en Ruddervoorde, vlak bij Oostkamp dus. Dankzij een schoeninspectie is het mogelijk om eventuele problemen vast te stellen. Vervolgens kun je rekenen op gericht advies.

Telefonisch contact

Hoe gaan we te werk bij een schoeninspectie in een praktijk in de buurt van Oostkamp?

In de eerste plaats is het voor de schoeninspectie erg handig als je jouw schoenen meebrengt naar een podologiepraktijk nabij Oostkamp. Het kan zowel gaan om je dagelijkse schoenen, werkschoenen als sportschoenen. Op die manier kan een slijtagepatroon vastgesteld worden. Verder is het ook mogelijk om een bewegingsanalyse te laten uitvoeren. Daarbij wordt met een highspeedcamera je stap- en looppatroon geanalyseerd. Dergelijke procedures resulteren in gericht advies. Als je bijvoorbeeld denkt aan steunzolen, kan een bezoek aan de podologe verhelderend zijn.

Vragen over de siliconentherapie

Stel gerust vragen

Heb je nog verdere vragen over een schoeninspectie bij een van de praktijken in de buurt van Oostkamp? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Dat door te mailen naar [email protected] of bellen naar het nummer +32 471 77 93 17. Wil je meteen een afspraak maken? Dan zie je eenvoudig online waar en wanneer je terecht kunt bij Margaux Verstraete.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven