Anamnese in Oostkamp

Een anamnese is een soort samenvatting van het medische profiel van patiënten dat we opstellen als je langskomt voor een behandeling in een van de praktijken in de buurt van Oostkamp. Dankzij enkele gerichte vragen ontdekt podologe Margaux Verstraete waar zich mogelijk problemen voordoen.

Telefonisch contact

Een anamnese is de eerste stap bij een behandeling in een van de praktijken in de buurt van Oostkamp

Een anamnese in een van de praktijken in de buurt van Oostkamp is de eerste stap van een podologisch onderzoek. Na dat onderzoek worden doorgaans verschillende metingen uitgevoerd om de pijn of last die je ervaart verder te definiëren. In de podologiepraktijk dicht bij Brugge of in Ruddervoorde is het bovendien mogelijk om je bewegingen te laten analyseren. Ook voor specifieke ingrepen, zoals het behandelen van ingegroeide nagels, kun je bij een van de praktijken terecht.

Vragen over de siliconentherapie

Maak snel en eenvoudig een afspraak

Maak online een afspraak en kom langs voor een anamnese in de buurt van Oostkamp. Heb je nog vragen over onze podologische voetzorg? Dan kun je ons ook eenvoudig contacteren. Gebruik het online contactformulier, bel naar het nummer +32 471 77 93 17 of stuur een e-mail naar [email protected]. Online vind je verder ook nog interessante informatie over mogelijke terugbetalingen van medische ingrepen.

Nog vragen vul ons

Scroll naar boven